EVENTS

MET ONZE MODELLEN OP LOCATIE MAKEN WE HET ONVERGETELIJK

GASTVROUWEN (EN HEREN)

Ook voor enthousiaste, servicegerichte gastvrouwen (en heren!) met een representatieve uitstraling bent u bij V-Models aan het juiste adres!

Onze gastvrouwen en gastheren nemen een deel uit handen van de organisatie en zorgen voor een feestelijke en verzorgde uitstraling van uw evenement.  Ze nemen hun werk serieus en doen het met veel plezier! In ons uitgebreide bestand vinden wij voor iedere gelegenheid het juiste gezicht.

De gasten met een warme glimlach welkom heten en registreren, voorzien van een hapje en drankje, begeleiden en informeren zijn zomaar wat van de mogelijkheden.

Om de look van onze dames en heren compleet te maken beschikken we over een visagiste en styliste die hen nóg mooier maken en zorgen dat ze passen bij de uitstraling van uw evenement.

PROMOTIETEAMS

Het promoten van uw product, merk of evenement door charismatische en spontane dames en heren levert vaak een enorm succes op.

Vol enthousiasme, goed geinformeerd en met een energieke uitstraling gaat ons promotieteam voor u op pad. Met charisma en overtuiginskracht zorgen zij ervoor dat uw actie niemand ontgaat.

Zij zullen er alles aan doen om de promotieactie tot een groot success te maken.

In samenwerking met onze visgiste en styliste kan V-Models de uitstraling van de promotie dames en heren naadloos laten aansluiten bij uw product, merk of imago.

Maak uw event compleet met onze hosts of promoteams! Neem vrijblijvend contact met ons op.