ONZE MODELLEN

ONTMOET DEZE TOPPERS

Goede modellen zijn essentieel om uw campagne te doen slagen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een model te vinden met een uitstraling passend bij uw merk of product. Onze modellen worden niet alleen geselecteerd op basis van uitstraling, werkervaring en enthousiasme vinden wij net zo belangrijk.

De modellen van V-Models houden van hun vak en weten wat werken is!

Door de ruime werkervaring zijn zij in staat om snel en efficiënt te werken. Elk model is gespecialiseerd in reclamefotografie, videoshoots en commercials, maar ze lopen ook regelmatig over de catwalk. Persoonlijk contact met de klant en begeleiding tijdens het gehele boekingsproces is iets wat wij erg belangrijk vinden. Dit is volgens ons dan ook een van de belangrijkste redenen dat wij de modellen voor vele vaste klanten mogen blijven verzorgen. Indien u een model wilt boeken, heeft u altijd een persoonlijk contact.

Hieronder vindt u een overzicht van ons modellenbestand. Wij horen graag naar wat voor type model(len) u op zoek bent. Op basis van uw wensen zullen wij een geheel vrijblijvend voorstel doen. V-Models stopt pas zodra u het perfecte gezicht voor uw campagne heeft!

Wilt u meer informatie over (één van) onderstaande modellen? Mail of bel ons vrijblijvend.

  • All
  • Kinderen
  • Mannen
  • Vrouwen